Sunnuntai brunssi!

Publicerad 02.03.2015 kl. 12:42

Tämä viikko on täynnä hauskoja juttuja. On catering keikkoja, luentoja, maistiaisia, kiinnostavia kokouksia ja paljon muuta. Mutta jotta jaksan hoitaa kaikki hommat pitää tottakai sunnuntai brunssi olla.

Oltiin meillä, näin lapset sai riehua ja musiikki soida. Klassinen menu: amerikan pannarit, pekonia, poached eggs, maple siirappia, kananmuna creme, hedelmia, salaattia, kahvia&teetä ja tottaikai hyvää kumplivaa juomaa.

Kaikki olivat mukana kaittiössä. Joko auttamassa tai viihdyttämässä ; )

Näin uppomuna varmasti onnistuu. Kelmu vain solmulle ja veteen. Nyytit voi myös hyvin valmistaa etukäteen. Vähän fuskia se ehkä on, mutta toimii!

Keltuaisen pitää olla ihanan valuva.

Tässä kuva ja resepti munacremestä. Resepti on kirjastani ; ) Tämä kastike on helppo tehdä ja onnistuu varmasti.

Kananamuna crème (4 hengelle)

3 kananmunan keltuaista

½ dl crème fraîchea

3 rkl kermaa

25 g huoneenlämpöistä voita

1 tl puristettua sitruunamehua

Suolaa

Yhdistä kaikki ainekset paitsi voi kattilassa ja lämmitä sekoittaen kunnes seos paksuuntuu. Anna seoksen viilentyä ja lisää voi pienissä erissä vatkaten. Tämä crème on kastikkeen ja pyreen hienostunut yhdistelmä. Kananmuna crème on huippuyhdistelmä esimerkiksi turskan kanssa.


 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver?